Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du har mig i fickan.


Att du tar fram mig ibland.
Tittar på mig. Kramar mig.
Pratar med mig.
Somnar med mig tätt intill, för du glömmer att stoppa undan mig igen.

Du tar med mig överallt.
Jag finns alltid med mig.

Du säger att du släpper mig aldrig.
Men jag tror att du kämpar mot hålet i fickan...




Fri vers av Jinxy
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-30 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jinxy