Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig

Under dina vingar
finner jag
en evighet

en oändlig strand
där jag vandrar
mot horisonten

mot den punkt
där himmel, hav och jord
möts

vatten och vind
suddar ut mina fotspår
solen sänder skuggor
förgängliga illusioner

det finns inget mål
med denna vandring
men varje steg
är en erfarenhet




Fri vers av Leva Livet
Läst 602 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-30 12:13



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Verkligen välvald titel. Dikten andas evighet både framåt och bakåt.

"vatten och vind
suddar ut mina fotspår"

"det finns inget mål
med denna vandring"

Mycket vackert och välskrivet.
2008-09-23

  Mikael Lövkvist
Fin dikt.

Jag fastnade också för sista strofens
lugna och accepterande frid.
2008-09-16

    Bodil Sandberg
Älskar den här vackra..språket känslan..applåderar sparas..tack
2008-08-31

  Människa
första stycket! fint.
2008-08-30

  friheten
väldig fin!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet