Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en bekants syn på en rättegång


Att invänta bilan...


Och efter åklagarens plädering
Så har domen fallit, redan
Och utan skuld, så ser man ändå skyldig ut
Så juryns utslag torde vara given
Domaren ser strängt på och
Där finns ingen pardon
Man kan lika gärna själv lägga sitt huvud
Ned på dess anvisade plats
För att fåraktigt invänta
Att bilan faller..




Fri vers av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO