Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitstövlar och prinsar

Och jo mamma,
jag kommer ihåg när jag var liten
och du berättade om drömprinsen,
han som vi läste om i sagor.

Men mamma,
du glömde be mig notera
varenda skitstövel påvägen
som skulle försöka sätta på mig.

Mamma,
jag tror inte att jag skulle ens märka
om prinsen kom idag.

Jag har fullt upp
med att tackla alldeles för många skitstövlar.




Fri vers av Chica
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-31 00:29



Bookmark and Share


    Skrivarn
Jo håller verkligen med om att det finns många skitstövlar därute. Var tog den sanna kärleken vägen? Den kärleken som baseras på känslor och inte bara massa sex....
2008-08-31

  LassO
man kan förstå, problemet ;=) de finns inte bara prinsessor därute heller....
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica