Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

 

Din iver lyste
över att få utforska
boken jag gav dig

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 512 gånger
Publicerad 2008-09-03 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Extra roligt att ge ngt till en mottagare som uppskattar gåvan.. särskilt när gåvan kommer från hjärtat. Tänk så mkt det går att få med i bara ngr få ord..
2008-09-03

    ej medlem längre
Tycker om hur du med vardagliga ord fångar en stämning ...
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H