Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp eller ner...

För att se ner
på någon

måste man först
ha
klivit upp

från något

Frågan är
vad som är
upp

eller
ner?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-31 12:35



Bookmark and Share


  Mygg
Den här gillar jag starkt! Ger en tankeställare som kan behövas.
2008-08-31

  Blåbäret
och frågan är om det inte är någon som står på huvudet ibland...:)...bra formulerat och uttryckt!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP