Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realiv



Vissa människors liv
Går på rea
Inte som reaplan direkt
Som vi sa när vi var små

De går på rea, oftast för att
De som har liven, inte förstår
Att uppskatta det
De säljer det billigt

De säljer sitt liv för lite hasch
Eller heroin, heroinet är dyrare
Men gör livet, än billigare




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-07 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO