Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbärspaj


Léende, blå marker,
plockar korgen full,
med rosor på kinden
och solsken i blick.


På lätta fötter
bär det hem.
En blåbärspaj
av läckraste slag,
blev det lyckliga
slutet på denna

söndag...





Fri vers av Idun 1
Läst 1277 gånger
Publicerad 2005-07-24 18:25



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Låter sommarlugn
och fin
2005-07-25

  Nic
Nu har jag sett den där blåbärspajen framför mig hela dagen, bakad med lycka, blir jättesugen :-)
2005-07-25

    Richard
Ja underbart.
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1