Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aspens sång



Tystnad i skogen,
endast
aspens sång

genom kronans verk...




Fri vers av Idun 1
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-07-24 18:40



Bookmark and Share


  Rachel Roth
underbar sång!
2005-07-24

    Richard
En nödvändighet som du plockar fram
i tid. Vackert.
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1