Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar glädje

Glädje

Glädje

Som när jag
träffade Bob Hansson
och nästan
blev kär i hans
medelhavs ögon.
För han var
sig själv så mycket
att det nog kunde räcka
och bli över till mig.

Han tittade in
i min nyfikna blick
och jag tror vi förstod
varann, litegrand.
För Bob sa till mig:

\"Någon
borde hjälpa, säga
segelbåt.\"

Jag log, blundade
och djupt inom mig
skrek jag till alla
vakna ögon:

\"Heja världen!\"




Fri vers av oprivat
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-07-24 18:57



Bookmark and Share


    entillsomdu
den här diggar jag. den visar på din fina fantasi!
2005-07-30

    vilsen
å, så fint ! jättebra gumman !
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat