Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med varsam hand

Med varsam hand
klär jag dig i höstens färger.
Med varsam hand
fylls mitt hjärtas målarduk av dig
drag för drag
streck för streck.

I linje för linje, färg för färg
växer du sakta fram.
I lager på lager en
värmande känsla.

Men aldrig någonsin
kan jag avbilda
den inre skönhet du äger.
Aldrig någonsin förmedla
den erfarenhet och styrka
du besitter.

Aldrig någonsin vad jag
känner i din närhet.
Kanske du vet
men för säkerhets skull

Låt mig
med varsam hand
få visa dig..
























Övriga genrer av JoLu
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-01 23:40



Bookmark and Share


  Angeldust
Var väl till mig du skrev den..haha :-s
2008-09-02

  Angeldust
Med varsam hand skriver jag att den här är otroligt vacker/ kram Tinny
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

JoLu