Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR INGEN IDÉ MED SJÄLVLAVETTER

 

 

Eftersom ingen annan

kan känna slaget på din kind

 

-

 

utan bara se rodnaden

när du vänder dej om

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 321 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-31 19:09



Bookmark and Share


  Lsk
bugar
2008-09-04

  J A Nicander
Mhm...väcker tankar om samspelet mellan människor och hur vi samspelar med oss själva.
2008-08-31

  Malin Magnusson
Amen!
härligt formulerad konstatering
2008-08-31

    Glittra G
mm, tankvärt ...
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#