Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många gånger

Min utsida

Har födds på nytt

Så många gånger

Inombords

Jag har dött, flytt, famlat

Så många gånger

Jag andas








Fri vers av john finkelman
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 21:16



Bookmark and Share


  dendärNadja
väldigt fint formulerat, men kan känna igen sig.
2009-11-05

    ej medlem längre
den här var riktigt stark för mig
känner igen mig vid vartenda ord
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

john finkelman