Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alltid i minnet, för alltid i hjärtat


I minnet av dig

Minnen är något viktigt
Om känslor och kärlek
Och hur vi minns andra
Hur vi tänker tillbaka…

Alla har vi något speciellt
Och alla har vi något att lära andra

Om livet varit lätt eller svårt spelar ingen roll
Det är hur vi levt vårt liv som sätter spår
Och det är glädjen och det positiva vi minns

Du, mamma, mormor, farmor, vän…
Har verkligen visat detta
Och bevisat vad styrka är:
att den inte behöver sitta i muskler
Den sitter i något helt annat
i det inre av dig
i styrkan att vilja
och att ha envisheten att lyckas
att aldrig ge upp!

Vi alla kan om vi bara vill, skulle hon sagt till oss
Älska livet och se det som en utmaning och LEV!



Tack älskade du för allt !




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 358 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-31 21:21



Bookmark and Share


  Glensan
Kärleksfulla ord som berör
2009-06-08

  * Ammi *
Vilka underbara kärleksfulla ord! ja vad går upp mot en älskad mamma?
styrkan sitter inte i musklerna, så bra skrivet¨
många kramar till dig
2008-09-01

  anits VIP
Vackert och kärleksfullt
2008-08-31

  © anakreon VIP
Du bevisar åter Anakreonism nr 69:

Döden inträffar

först när

ingen längre minns dig.

Tack.
Carl-Erik
2008-08-31

  Frederick
Jag behövde höra dessa ord. TACK.
2008-08-31

  Lejonhjärtas poesi
Av innerlig kärlek till en älskad att minnas med glädje. Hon lever vidare i minnet och det varmaste av hjärtan!
2008-08-31

  aol
underbart vackert
2008-08-31

  friheten
Mycket vacker srkiven!!!
2008-08-31

  Trädflickan
Det var fint skrivit. Kram
2008-08-31

  prinscess VIP
mycket kärleksfullt skrivet
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen