Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får vara bög, Sara




din attraktion till det
klassiska maskulina
växer fram i dina drömmar

men du säger att
den här typen av saker
endast är en fantasi

du knackar på min dörr
'kom igen, släpp in mig'
din desperata åtrå till
det feminina

och du vet att
det här är inte en dröm
det är verklighet

men jag är inte
särskilt feminin




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 22:29



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Leendet är tillbaka, med en lågmäld humor och talang för förförelse, och verkligheten blir vad den aldrig var.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2