Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma i hjärtats kamrar



Innan jag träffat dig var det enda jag kände
en oförtröstelig längtan

Nu har du varit här

och jag längtar fortfarande...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-31 22:29



Bookmark and Share


  stefan.g
De låter härligt det.....Som det ska va! Bra skriven.
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson