Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyll dig själv

Din kluvna tunga
sprider gift som draken
fast du
genom din tystnad
i ett något ingen förstår
inte ens du själv

Krav
hopp
förväntan
Vad skrämmer mest



Jag drömde om dig i natt
även det var frågor
men samtidigt längtan
efter en vän som försvann

Och....

Tystnad är din makt

men ack så ensam du bliver




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-31 22:55



Bookmark and Share


    vide
"tystnad är din makt"... sant.... och så hemskt det är när man bara möts av tystnad... vilken makt den andre då har över en, då när man bara går och väntar och väntar på ett svar....
2008-09-21

  Michaela Dutius
Ja det är svårt att veta hur man ska hantera den som bara tiger- tystnad är verkligen ett maktmedel
2008-09-02

  Trädflickan
Bra, gillar speciellt dom sista raderna


Tystnad är din makt

men ack så ensam du bliver
2008-08-31

  aol
ruggig bra
2008-08-31

  Bjarne Nordbö
Helskön alstring i sin rättframhet. Stark.
2008-08-31

  Lejonhjärtas poesi
Smärtsam ilska, starkt skrivet!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen