Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Band




Jag har en video

Fortfarande

De ni

Och vet ni vad värre är

Jag har en rullbandspelare

Med stereo och egen förstärkare inbyggd

De ni….

En sån har ni väl inte ens sett

Ungdomar…




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 01:04



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Jag har också video. Och vinylskivspelare. Som jag använder alltså. Fast nu läste jag att det börjar bli inne med vinylplattor igen, folk köper nytillverkade skivspelare igen, för dom har slängt sina gamla... Om nåt blir tillräckligt ute och gammaldags blir det till slut inne och modernt igen, så verkar det vara med allt. Man ska alltså inte slänga gamla saker, en vacker dag blir det värdefullt igen. Jag har förresten en gammal MacIntosh som är 20 år, med en separat hårddisk som visst var någon prototyp som bara tillverkades i liten upplaga. Kan nog bli guld värt när någon öppnar det första datamuseet... : )
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO