Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppe på himlen ses alla Luftballongerna!


Inuti



Tidvis när alla blåa färger
Seglade förbi böljande och tysta
Kunde hon få glömma
Dagarna de obarmhärtigt gråa
Kvällarna i ensamhetens röda väv

Glömskan var välsignelse
Ro och stillhetstecken
Så som kärleken ska vara
Som hennes inre tänkt sig




Fri vers av madigan
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-09-01 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan