Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naknare än naket...

Naknare än naket
ligger
själarna blottade

Obehagligt,
är den enda känslan
som

infinner sig

Obehagligt




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-01 19:36



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Måste det vara obehagligt? Om man blottar sin själ mer än vad som är nödvändigt för allt och alla menar du?
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP