Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parasit

Du är otäckt närma
jag känner dit väsen
hur du stinker
avföring

du har inget
mänskligt värde




Fri vers av Neal
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-09-01 20:07



Bookmark and Share


    papillon
Ja, vem??
2008-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Få se...Eddie Meduza är död...
Vem kan det då vara?
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal