Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget att orda om...

Bakom varje steg man tar finns alltid några frågor kvar
så är livet
Det erfar man efter ett tag
inget att orda om

Efter en kulle finns alltid nya landskap
nya vägar att vandra
och en sjö att svalka sig i
Det erfar man efter ett tag
inget att orda om

Bakom våra ryggar finns det som fanns en gång
dit kan du aldrig gå igen
men du kan släpa med dig
mörka moln och vita svanar på din färd
inget att orda om

Finner du då en vän på vägen
som vill dela dina steg
reda ut din ångest
gör dig kärleksfull

det

kan du mycket väl
orda
om




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-01 22:07



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Människan är skapt till att vara tillsammans med andra! Mycket vacker och tankvärd dikt.
2008-09-03

  Mats Henricson
Underfundigt och filosofiskt färgat, mycket tankeväckande !
2008-09-02

  Fånga dagen
Mycket väl poetat fint skrivet
applåd
mvh Anna-Karin

grattis till placeringen
2008-09-02

  jardan
Kloka härliga rader, dom tar jag med mej.
2008-09-02

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärda rader.
2008-09-01

  korpfjäder
Det enda viktiga...
Vilken fin dikt!!!
2008-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Olöst kan dyka upp
när man minst anar
men är man två, man
lättare väg banar!
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP