Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under ytan..


Fall


I am starting to sink again

Struggling beneath the surface

Desperately gasping for air

Waving my arms in panic

For someone to notice

That i’m losing the grip

I just managed to get

Is anybody out there?

I’m right here

Can you see me?

Can you help me up?

I want to be able to breath

Above the surface again




Fri vers av ArasÖ
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-02 14:17



Bookmark and Share


  Havsbris
en desesperat situation
där, kanske!?

Det är bara att andas,
låt hjärtat andas...

livet är själv ett försök
att håller sig över ytan!!

Det gör du så bra, bara
du tror på dig, du ska
synnas och du synns!!!

Utmärkt skriven!
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ