Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistrar



Ikväll så
Så gnistrar hennes ögon
Ikapp med kristallkronorna
Kristallerna är fler
Men ögonens gnistrande
Är skönare




Fri vers av LassO
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-02 00:44



Bookmark and Share


  Nasrin
vackert skrivet om ögonens gnistrande!!!
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO