Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss prata om meningslöst våld

Om någon råkar säga dig några riktigt förnedrande ord
eller något liknade
Ger du då den en smocka
Ser du då till att personen ifråga hamnar blödandes nerslagen på ditt golv
Om det är så du gör så gör du fel
Man varken slår eller mördar någon för orden
Oavsett hur ont orden än gör
Oavsett hur grymma dem än må vara
Ord har vi bara till för att kommunicera med varandra
Så att vi ska förstå varann
Man kan alltid bli ense så länge man själv bjuder till
lite
För dö är det väl ingen som vill ….?!

Låt oss prata om meningslöst våld …….

Ken Cassel
2/9-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-02 14:15



Bookmark and Share


  Angeldust
Där vettet tar slut , tar nävarna vid sägs det..så pratar gärna om meningslöst våld Tack!! kram Tinny
2008-09-02

  Michaela Dutius
Allt våld är meningslöst- som du säger- orden ska leda oss närmare varandra
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel