Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråt.


Gråt, min älskade.

Gråt min älskade
Gråt.

Töm dig på
allt du tvingats se.
På dina sorger.

Jag vet.

Efter en evighet
har de fortfarande inte
lärt sig.

Lätta på dig,
lätta på trycket.

Det är inte lätt att se världen,
från ditt perspektiv.
Styckad,
över hela jorden.

Mitt kära moln,
töm din färg.
Din nyans.

Dina droppeliknande tårar
är oskuldsfulla
och har inget med
människans destruktivitet
att göra.

Gråt, min älskade.
Regna




Fri vers av Aida*
Läst 629 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-02 19:36



Bookmark and Share


  aol
oj så underbar är dn dikt blev så gripen
2008-10-17

  berxper
Stillsam och fin.
Men lite sorgsen...

Där uppifrån finns det andra perspektiv.
Så sant!
2008-09-17

  Kriss*
underbar poesi hjärtat..
applåd!
2008-09-16

  romani_rose
va vacker den e..
2008-09-10

  Aisha VIP
...ovanligt vacker poesi om "regn"....
A.
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*