Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödelandets talan

 

Vid ödemarkens gräns
jag letar ord

i permafrosten
stavelser

i sandynerna
rörelser

på bergstoppen
stillheten



allt jag fann

var
en
mening

som skulle varit

jag




Fri vers av Blodros
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-03 17:40



Bookmark and Share


  Thurizas
vemodigt men ack så jävla bra!
2008-10-16

  drakbruden VIP
Som är jag.....eller jaget....just där......
2008-09-11

  Bjarne Nordbö
Det kan du bli. Alltså ,-jag.
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros