Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hårdheten var skör som tunn is!


Höghet


Berget krökte sig runt molnen
Det blå var dess ensamhet
Tiden var regnets urholkning

Det gömde sig majestätiskt
Glömde sig i snömassorna
Kittlades av stenbockars klövar

Följde havsvindens doft
Som kristaller dalande i skrevor
Gav aldrig upp sin längtan




Fri vers av madigan
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-03 18:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket vacker beskrivning av ett berg, som lika gärna kan vara en människa...t ex jag...
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan