Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor


Känslorna rusar runt
bildar ett mönster

ibland..hittar dom ett
fönster

de springer ut, skapar
kaos

all ordning faller och
oordning tar sitt fäste

Griper tag försöker fånga
tankarna så många..

Vill springa, men samtidigt
stanna

Genom natten den långa
arbetar tankarna många

Timmarna går man vet och
förstår...

Att dagen tar över och all
kraften får...

Så snurrar allt detta i
mönster

Det bästa är att just nu

inte öppna för många

Fönster...........




Fri vers av Margithe VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-03 19:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mina står på vid gavel hela tiden.
Det vållar mig lidande.
Men sådan är jag.

Intressant dikt om det emotionella tumultet och den känslomässiga turbulensen.
2008-09-04

  Elaine.S VIP
Bra beskrivet, hur tankarna bara
ger sig av och "skapar kaos"
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP