Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adress

 

 

ibland känns det, som att jag vilar under din mage,

och ber dig klättra upp på

under tystnaden bara gå

 

utan ett ljud

utan en ton

 

för att väl framme, linda in oss i ett tält, vars regnåskor aldrig når oss

smattret, blåsten, den kättade vinden

och jag sätter mig på knä, endast för att sy igen min mun.

med nakna grepp om nålen

 

för jag behöver inte säga något mer

 

än att det här

är just det

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-03 22:34



Bookmark and Share


    Glittra G
ojojoj så vackert! Jag gillar stämningen du förmedlar i texten ... skön, mysig, kärleksfull.
Den här meningen älskar jag

"ibland känns det, som att jag vilar under din mage"
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#