Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft som berusar

Jag kände

den bedövande

doften av nyklippt gräs

en vårdoft som

berusar mig.





Fri vers av Idun 1
Läst 265 gånger
Publicerad 2004-05-12 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1