Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxenblivande

I utmaningens sköte ligger fostret till
en utveckling
en liten glimt av fortsättning

En färd av växt
en resa av förnyelse

En stark kraft av vilja
att mogna som ett vinteräpple
senare än de andra
men med tusen kärnors kraft
att rota i jorden

En styrka att kämpa
där nederlaget härskar
att resa sig efter varje fall

Alltid resa sig om och om igen




Fri vers av GaiaKaja
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja