Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagstanke

vardagen fångas

med livets kraft

andnöd

tvivel

ja orkar inte

stilla faller tårar

i ljusets spegel

någonstans

växande hopp

 

vardags diskande

drömmar

magi

kär....lek

ord

är just ord

lämnar plats

......




Övriga genrer av Lindizz
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-04 12:49



Bookmark and Share


    tramp
Fint fångat om livet…i vardag och magi…skönt flyt tycker jag som Lindeman är inne på !
2008-09-05

  Mr Lindemann VIP
Mild och känsligt ordflöde i texten nu
Den porlar sig fram likt en vårbäck
2008-09-04

  J A Nicander
Härlig komposition, vackra ordval och en bra text!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz