Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I centrum innan lunch...


Affärsmannen

Han följer
gatans linjer
i robotrygg och svinportfölj
gaserna grinar
av maktens mull

kan inte leka
i fötter utan skor
för pengarna prasslar
i väskan
där galtarna bor




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-04 12:57



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kanske är han så stelbent
så livsfrämmande
affärsmannen på gasernas gator?
Snyggt!
2008-09-05

  Havsbris
ahahhahha

ja, undrar man
till vems han såld
sitt hjärta...

mitt i prick vännen,
de kostymer man
tar på sig i den
materialistik värld,,,
2008-09-05

    Maria Malm
Snygg väl funnen beskrivning..
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö