Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trevlig känsla... my ass


Minns det nu
hur det kan kännas

Hur kärlek istället för
att värma

kan brännas




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 16:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Likt en svetslåga, eller en eldhärd utom kontroll. Kan vi låta oss vara som en livgivande bränlåga istället?
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn