Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bara en dag, men idag är en annan dag än igår


Bara en dag

Ditt halsband städar
hudrester från din hals
Skor torkar tårar
spillda på ett golv
Träd moppar trasiga själar
ur luften

E n t o m a t v r i d e r s i g
o r o l i g t i k y l s k å p e t

Tåget drar, långa
djupa suckar
Piskan stänger
alla dörrar

Ögat låser




Fri vers av Elisa-Linn
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 16:32



Bookmark and Share


  Skäl till själ
precis såna här grejer gillar jag

absolut
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisa-Linn
Elisa-Linn