Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskyld

 

En nysning, djupt kittlande,

skavande. Andning ihärdig,

tung som ett lokomotiv. På

rälsen spinner sig hjul varma,

kommer ingenstans. Empatin

utstrålas hos passagerarna,

strax intill. Visslan ljuder,

hostar harklande förbi. En

nysning till, djupt kittlande,

skavande, stönar till. Näsa,

svalg, ögon trötta. Andning

djup, panna varm..........




Fri vers av stefan.g
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-04 23:20



Bookmark and Share


    sajo
Detta var verkligen en förkylningsdikt. Ett krya på dig.
2008-09-07

  Trädflickan
Är nog också på väg dit...
2008-09-04

    eva m h
Känner tyvärr alltför väl igen detta! Krya på dig och mig!
2008-09-04
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva