Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel


Jag har inte det, som du har
Och du har inte det, som jag har
Men kanske just därför
För att vi inte är lika
Passar pusselbitarna ihop
Som delarna i ett pussel
Ibland blir de fel
När man lägger för blå himmel
Är svårt
Blått hav
Är svårt med, att skilja på
Men med tiden så ser vi även att dom bitarna
Faller på plats


Man kan undra om de är mest spännande med de i början
Eller när man närmar sej slutet
Och nånstams i mitten
Så brukar man känna det rätt tröstlöst
Men det går över
Bara man inte tvingar ihop bitar som inte ska
Vara ihop…




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-19 07:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väldigt bra.
Applåd!
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO