Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna hjärtans höst (det här var året då vi tog steget ut)

Vi säger att vi lever livet men
det här är inte att leva
det här är att att
överdosera på VodkaRedbull och skor vi
inte alls kan gå i för
vi brydde oss aldrig om

att
lära
oss.

Vi säger att det är nu vi ska
springa ut i världen och
erövra den men sällan kommer vi
ens till punkt i den meningen innan
vi insett att vi faktiskt kan nöja oss
med att

drömma
om
det.




Fri vers av Linda Hammarberg
Läst 555 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-09-05 02:13



Bookmark and Share


  jokerdam
sant och bra
2008-09-11

  Havanna
Väldigt bra!
2008-09-11

    deb8
hahaha vad ironiskt och underbart!
2008-09-10

    Melona
ja, herrejävlar vad du skriver bra

dig måste jag läsa mer utav!
2008-09-08

    mr cloud
underbart skrivet !
helt fantastiskt !
älskar radbrytingen !
gud, vad bra!
du skriver med en viss säkerthet också,
det gillar jag.
det här är värt applåder !
:D
2008-09-06

  Jimmy:n
Himla bra skrivt...
Fick läsa den några gånger innan den satt men den satt som en smäck.. Applåd:)
2008-09-05

  Larz Gustafsson VIP
"Brustna hjärtans höst" är en utsökt titel!
2008-09-05

  Christer Eriksson
Ett fantastiskt flyt. Man läser fort sen sakta, fort igen. Jag gillar poesi som inte krånglas till, enkla ord med rytm. Skönt o hitta en dikt på en sida som mer och mer tas över av kristen ångest och psykotiska socionomer, kanske ska jag sluta att kalla sidan ”vuxenbullen”. Jag ska läsa mer av dig vid tillfälle. Mycket bra.
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda Hammarberg
Linda Hammarberg