Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obehaget med bohaget


Så var det obehaget
Med bohaget
Allt bedraget
Allt förslaget

Så förslagna förslaget vart
På mindre, än en kvart
En stavmixer
De enda från köket

Bord och stolar
Och allt därtill
Är inget jag kan ta
Även om jag vill

Men rumsmöbler
Vill jag ha
De i skinn som jag köpte
En dag, fast pungen ej var stinn

Och de har jag ej än, fått
För det är för smått
med mina mått
Så är de för stora att ha
I min lilla lya

Men i stugan passar de ok
Så vi kan dom till mej där
Du har haft dem sen
Vi flyttade isär




Fri vers av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO