Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen inspiration jusst nu till att skriva

Känns som alla ord är slut
men det skall nog komma
tillbaka

Vill ju kunna skriva så
bra jag kan känner ingen
inspiration jusst nu

Känns som jag är på
sparlågan i mitt
skrivande

Känner mig inte nöjd
med det jag skriver
jusst nu

Känner lite dålig självkänsla
i mitt skrivande jusst nu
för det man skriver ska
vara läs bart

Men jag finner nog vägen
tillbaka för jag älskar att
skriva jag är nog tillbaka
snart igen




Fri vers av Ann-christin
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-05 07:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Följdfråga: Varifrån kom då orden du just skrev?
2008-09-05

  anits VIP
Ibland finner man inte orden
när man vill skriva, då gär
de inte,inspirationen kommer
tillbaka då skriver du igen
2008-09-05

  Quasimodo
Så talande för skrivandet och skapandet, ibland för den tid och väntan som behövs för att det som ska bli ska bli klart och färdig för att bli !!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin