Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonerna av mina händer

 


kommer du ihåg

vi sjöng samma sång

du rörde vid en sträng vid kärnan

det blev ett ljud en ton 

den växte fram ur djupet

som ett crescendo 

den var till dig

kommer du ihåg

tonerna av mina händer

när dom kysste din 

manlighet......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

papessa 080905

 

 

 

 




Fri vers av papessa
Läst 560 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-05 08:53



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hej käraste papessan den här dikten kom jag att få ögona på och blir helt begeistrad!!har aldrig i min tid läst en dikt så vackert formaterad - kärlekserotikiska dikter är det inte många som kan skriva nuförtin men här har du gjort det min vän på ett vis som bara kan beröra det allra innersta - helt underbart!!!tack för bokmärket ochapplauser i mängd!!

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm
2011-05-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker, kort sagt. =)
2010-04-23

  Manal
underbara ord
2008-10-04

  Lejonhjärtas poesi
Helt ljuvlig sinnlighet du beskriver i dina händer, sköna toner detta!
2008-09-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar poesi som sjunger sin egen sång. Varmt och innerligt/B
2008-09-06

  Lena Krantz VIP
Mmmm här ha du tonsatt sinnligheten själv kan man säga!

Bra!
2008-09-05

  Hildegun Relefors
Härligt lugna och vackra toner!
2008-09-05

  Aisha VIP
....mycket vacker musik uppstår.....
A.
2008-09-05

  stella
Musik skapas ur detta, eller är det tvärtom? Härlig ton!
2008-09-05

    ej medlem längre
Hur skulle någon kunna glömma en sådan sång. Den ljudar vackert om kärlek och passion
2008-09-05

  aol
ser bilden dessutom tonsatt underbart
2008-09-05

  lyckeli
Vackert.....
2008-09-05

    Maria Malm
Ibland ser jag bilder framför mig när jag läser texter, nu blev bilden tonsatt. Vackert.
2008-09-05

    sunnanvind
Underbart skrivet..vilken ömhet, passion, närhet! LJUVLIGT!
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan