Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmskillnadsgatan


Sten vid sten ligger
på gatan
skamlöst blottade
bespottade

steg för steg går
på gatan
skamlöst blottad
bespottad


Vägarbetare bänder
gatan
bryter linjer sargar
lämnar hål

Vägarbetare särar
gatan
benen
lämnar inga spår

sår



sin säd


viktlös sten dränker liket




Fri vers av halmstrå
Läst 441 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-05 09:06



Bookmark and Share


  Hannadraken
oj så bra denna var. den har jag missat!
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå