Solen är vår hjältesaga!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen är vår hjältesaga!


Dröm

 

Vinterdagarna reste ensamma

dess vita spår genom dagen

övergivna av natten 

 

Förlorade minnen i istunn flod

där strömmarna drömde våren

som böljande varma sagor

 

Kylans pudrade täcke

sträckte sig genom hud

gav vakenheten bränsle 

  

 

 




Fri vers av madigan
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan