Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cyklar förbi ett hus varje dag, där björkveden osar. Får mig att minnas barndomen...


Höströk

Veden vänder
tar hjärtats näsa
minnen mutas
av svävarstam

allén och träden
bär eldens tunga
tecknen talar
som höstgirlang




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-05 11:26



Bookmark and Share


  aol
så fint snickrad dikt
2008-09-10

  objekt3
Du har skänhetens gåva i ord
och om jag vore du skulle jag klä av mig naken, ställa mig på kyrkogården i regnet
2008-09-05

  Gunilla VIP
Barndomsvintrar då snön ligger vit
och ur skorstenen ringlar vita björkröken
slingrande till våra näsor.
Finstämt!
2008-09-05

    Maria Malm
Känner doften, även barndomsminnen för mig..dessutom ett minne att man pratar om denna ved..
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö