Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn på din födelsedag

Som en iskall dusch
Och som ett regn på din födelsedag
sveper jag över din nakna kropp

Jag förstör din natt och jag skapar din dag




Fri vers av Piri Piri
Läst 1008 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-07-25 22:29



Bookmark and Share


  Missi VIP
Kort och häftigt. Bra!
2010-05-06

  Sanningsägaren VIP
Klockren! :)
2005-08-10

  Linn Johansson
det absolut bästa jag läst av dig.
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri