Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse


Du kan betrakta
dig som kysst.


I min tanke,
känner jag
dig ömmast...





Fri vers av Idun 1
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-07-25 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1