Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stenarna kändes varma från solstrålarna!


Hårda

 

Vi hörde sången

Där vi satt vid bordet

 

Vi delade vår mat

Gemenskapen var borta

Utav hårda ord som

Inte ges att glömmas

 

Våra hjärtan kändes hårda

Sorgsna över vår förlust

Där vi satt tysta

 

Sångens ord som stål

Melodin ringlade som

Ormen genom gräsets grönhet

Var fanns vår styrka nu?




Fri vers av madigan
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-09-05 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan