Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFFRAD SKULDHET

Står med mina händer avklippta
vid himlens port
det heligaste av allt

förbjuden att bära fruktens sötma
piskad av okets börda
att skörda smärtan

ingen barmhärtighet bevittnas
för de fallna
deras vingar äro svedda
av svek




Fri vers av Neal
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-09-05 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal