Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag..... dålig.......


SKIT

SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,JÄVLAR,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,HELVETE,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
FAN OCKSÅ,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,KUK,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,
HUGGORMARS AVFÖDA,
SKIT,SKIT,SKIT
APSKAFT OCH SKITOXE,SKIT,SKIT,SKIT,

SKIT,SKIT,SKIT,SKIT,SKIT!!!!!!!!


*SUCK*




Fri vers av BitterSweet
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-05 17:57



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahhaha

eller hur??

BRAVO!!!!!!!!!!
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet